Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

270 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver.

Met de Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver gaat u met gemak op pad. Deze scootmobiel is voorzien van een krachtige motor die u overal naar toe brengt waar u maar wilt. De motor is zo krachtig dat hij zelfs gemakkelijk heuvels en bergopwaarts kan oprijden. De scootmobiel is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die uw rit veilig en comfortabel maken. Verder heeft deze scootmobiel een standaard breedte van slechts 61 cm, waardoor het gemakkelijk door smalle doorgangen kan navigeren. De scootmobiel is ook uitgerust met verlichting en een brede zitting, zodat u comfortabel en met stijl kunt rijden. Bovendien heeft deze scootmobiel een modern design met een diamant zilveren afwerking, waardoor hij eruit springt. Met de Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver maakt u bovendien een statement over stijl en comfort.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 270 cm.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Diamond Silver. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels