1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

275 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

50 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue.

De Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue combineert kracht, prestaties en comfort. Met deze scootmobiel kun je lange reizen maken naar de stad of het park, zonder je zorgen te maken over prestaties of veiligheid. De accu prestaties zijn verbeterd, de vering is superieur, en de grote 12" wielen zijn sterk en duurzaam. Bovendien is de Scootmobiel Invacare Orion PRO voorzien van comfort, veiligheid en betrouwbaarheid functies. Met een modern en ergonomisch ontwerp, zit je altijd comfortabel en stabiel. De scootmobiel is ook uitgerust met een hendelsysteem waarmee je kunt sturen, een lichtpaneel en een parkeerrem. Zo kan je gerust je weg zoeken in de stad. Kortom, de Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue is de juiste keuze voor een geruststellende en betrouwbare mobiliteit.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 275 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-Wiel Sapphire Blue. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels