1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

260 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue.

De Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue scootmobiel is de perfecte keuze voor mensen die een betrouwbare en comfortabele manier zoeken om zichzelf te verplaatsen. Deze scootmobiel heeft een luxe uitstraling dankzij de saffierblauwe kleur en het moderne design. Deze scootmobiel is uitgerust met een stevig aluminium frame en een sterk verchroomd stuur en handvatten voor optimale veiligheid. Het zitcomfort van deze scootmobiel is uitstekend. Er is voldoende beenruimte waardoor u zich comfortabel kunt voelen tijdens langere tochten. Bovendien is de scootmobiel uitgerust met een verstelbare zitting, rugleuning en armsteunen en een extra grote boodschappenmand. Verder is de Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue scootmobiel uitgerust met een snelheid variator waarmee de snelheid kan worden aangepast aan de persoonlijke behoeften. Bovendien is de scootmobiel voorzien van een krachtige motor met een hoge actieradius, waardoor u zich zorgeloos kunt verplaatsen. De scootmobiel is ook voorzien van een elektrische rem en een veiligheidsgordel voor extra veiligheid.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 260 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Blue. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels