1. producten
  2. Scootmobiel Victory XL130.

Scootmobiel Victory XL130.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Victory XL130. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Victory XL130.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

170 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Victory XL130.

De Victory XL130 is een compacte scootmobiel met een stijlvolle uitstraling. De scootmobiel is ontworpen met een robuust aluminium van hoge kwaliteit, wat hem zowel lichtgewicht als duurzaam maakt. Het model is voorzien van een comfortabele Captain's stoel met een verstelbare rugsteun en armsteunen. Het model is voorzien van een hoogwaardige 50 Ah AGM batterij, waardoor de scootmobiel een maximaal bereik van 75 km heeft. De Victory XL130 is uitgerust met een stille en krachtige 4-polige motor, waardoor de scootmobiel een maximumsnelheid van 15 km/u bereikt. Het model is ook voorzien van een modern LCD-display met een overzichtelijke bediening. De scootmobiel heeft een ruime bagageruimte waar u een aantal benodigdheden in kunt opbergen, zoals boodschappen of een kleine koffer. De Victory XL130 is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele, krachtige en betrouwbare Scootmobiel.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Victory XL130.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Victory XL130. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Victory XL130. heeft een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Victory XL130. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 170 cm.

Scootmobiel Victory XL130. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Victory XL130. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels