1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige.

De Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige is een uniek, comfortabel en veilig vervoersmiddel. Het veersysteem is speciaal ontworpen om u ontspannen te laten reizen. Bovendien zijn er verschillende veiligheidssystemen aanwezig, zoals de 11'' luchtbanden voor het overbruggen van oneffen terrein, het verlichtingssysteem, de twee-staps motor ontkoppelingshendel en de automatische snelheidsreductie voor in bochten. Met een maximumsnelheid van 12 km/h kunt u gaan en staan waar u wilt en u kunt met een bereik van maximaal 40 km genieten van uw rit. De Luxor Beige kleurstelling zorgt voor een unieke look. U kunt ook kiezen uit verschillende andere kleuren, zodat u de perfecte scootmobiel vindt voor uw behoeften.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van .

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Luxor Beige. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels