1. producten
  2. Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3.

Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3.

Maximaal draagvermogen

125 kg

Maximale snelheid

7 km/h

Actieradius

16 km

Aantal wielen

3

Draaicirkel

112 cm

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3.

De Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3 is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een comfortabele en kwalitatief goede scootmobiel. Met een gewicht van slechts 50 kg is deze scootmobiel een waar genot om mee te nemen op reis. Bovendien neemt u deze scootmobiel gemakkelijk mee, omdat deze opvouwbaar is. Hierdoor is de scootmobiel ook eenvoudig te demonteren of te monteren. De Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3 is voorzien van verschillende comfortabele functies. Zo vindt u onder andere een verstelbare stoel, een verstelbare armleuning en een verstelbaar stuur. Bovendien is deze scootmobiel uitgerust met een licht accupakket, waardoor u de scootmobiel makkelijk voort kunt bewegen. Met deze scootmobiel komt u zonder moeite waar u ook wilt.

Veelgestelde vragen over Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3.

Het maximale draagvermogen van Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3. is 125 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3. heeft een maximale snelheid van 7 km/h en een actieradius van 16 km.

Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3. heeft 3 waarmee het een draaicirkel heeft van 112 cm.

Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller 3. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels