1. producten
  2. Scootmobiel Duo Twist.

Scootmobiel Duo Twist.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Duo Twist. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Duo Twist.

Maximaal draagvermogen

159 kg

Maximale snelheid

10 km/h

Actieradius

50 km

Aantal wielen

4

Draaicirkel

225 cm

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Scootmobiel Duo Twist.

Met de Duo scootmobiel van Scootplaza is het mogelijk om samen met een andere persoon op pad te gaan. Dit is een unieke scootmobiel omdat er twee personen tegelijkertijd mee kunnen. Deze scootmobiel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De Duo Twist is gebouwd met een krachtige motor waarmee u gemakkelijk over hobbelige ondergronden kunt rijden. U kunt ook gebruik maken van de verschillende verlichtingselementen, zoals de koplampen, knipperlichten en verstelbare achterlichten. De Duo scootmobiel is ook voorzien van een comfortabel zitje en een opklapbaar stuur voor eenvoudig transport. U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren, zoals rood, blauw en wit. De scootmobiel is ook voorzien van een veiligheidsslot, een digitale display, een lichte achterklep en een stevige kar. Met deze scootmobiel is het mogelijk om samen met uw partner of vrienden te genieten van een dagelijkse rit.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Duo Twist.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Duo Twist. is 159 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Duo Twist. heeft een maximale snelheid van 10 km/h en een actieradius van 50 km.

Scootmobiel Duo Twist. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 225 cm.

Scootmobiel Duo Twist. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Duo Twist. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels