1. producten
  2. Scootmobiel Afikim Breeze S4.

Scootmobiel Afikim Breeze S4.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Afikim Breeze S4. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Afikim Breeze S4.

Maximaal draagvermogen

200 kg

Maximale snelheid

15 km/h

Actieradius

60 km

Aantal wielen

4

Draaicirkel

180 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

46 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Afikim Breeze S4.

De Afikim Breeze S4 is de nieuwste aanvulling op de Breeze-familie. Het is een modern en stijlvol ontworpen scootmobiel met veel functies. Dankzij zijn lage zwaartepunt is de scootmobiel uiterst wendbaar en stabiel. De Breeze S4 is uitgerust met een krachtige motor die gemakkelijk een hogere snelheid bereikt. Ook is de scootmobiel voorzien van een uitstekende vering die zorgt voor een zeer comfortabele rit. De Breeze S4 is zeer betrouwbaar en makkelijk te bedienen. Het display is duidelijk leesbaar en alle informatie is gemakkelijk toegankelijk. Daarnaast is de scootmobiel voorzien van een modern kleurendisplay en drie kleuren LED-verlichting. Dit maakt de Breeze S4 niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De Breeze S4 is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare, comfortabele en stijlvolle scootmobiel. Of u nu in de stad of daarbuiten wilt gaan, de Breeze S4 biedt u de perfecte combinatie van prestaties, veiligheid en stijl.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Afikim Breeze S4.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Afikim Breeze S4. is 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Afikim Breeze S4. heeft een maximale snelheid van 15 km/h en een actieradius van 60 km.

Scootmobiel Afikim Breeze S4. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 180 cm.

Scootmobiel Afikim Breeze S4. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Afikim Breeze S4. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels