Scootmobiel ST6.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel ST6. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel ST6.

Maximaal draagvermogen

160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

186 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel ST6.

De ST6 Scootmobiel van Drive is een uitstekend stuk technologie dat is ontworpen om u comfort, mobiliteit en een ongeëvenaarde vrijheid te bieden. Met een unieke combinatie van kracht en prestaties, biedt de ST6 Scootmobiel een volledig elektrisch voertuig waarmee u veilig en comfortabel overal naar toe kunt gaan. Het scherp geprijsde voertuig is uitgerust met een comfortabel zitje, verstelbare armleuningen en een robuuste en stijlvolle aluminium frame. De ST6 Scootmobiel heeft een indrukwekkende range van 25 kilometer, wat u in staat stelt om zonder opladen of oplaadstations te bezoeken. Met een snelheid van 12 kilometer per uur kunt u op de ST6 Scootmobiel volledig onafhankelijk en met gemak overal naar toe reizen. Bovendien is de ST6 Scootmobiel volledig uitrustbaar met een breed scala aan accessoires, waarmee u het voertuig kunt personaliseren op basis van uw persoonlijke behoeften.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel ST6.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel ST6. is 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel ST6. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel ST6. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 186 cm.

Scootmobiel ST6. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel ST6. heeft een Magneetrem.