1. producten
  2. Scootmobiel Shoprider 889XLSBN.

Scootmobiel Shoprider 889XLSBN.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Shoprider 889XLSBN. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Shoprider 889XLSBN.

Maximaal draagvermogen

200 kg en hoger

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km, 60 km en hoger

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

180 cm

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Scootmobiel Shoprider 889XLSBN.

De Shoprider 889XLSBN is een uitstekende keuze voor de actieve rijder. Met een krachtige motor bereik je een snelheid tot 16 km per uur. Deze shoprider is een populaire serie die garant staat voor een comfortabele rit en een goede stabiliteit. Hij is geschikt voor zowel korte als langere afstanden. Een betrouwbare reisgenoot die altijd klaar staat om je te vervoeren. De scootmobiel is uitgerust met een betaalbare prijs, waardoor hij een zeer aantrekkelijke optie is voor mensen met een beperkt budget. Hij is ook licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is. De Shoprider 889XLSBN is uitgerust met een stijlvolle zwart-met-rode kleurstelling, waardoor hij er een geweldig uiterlijk aan geeft. Hij is ook voorzien van een comfortabel, verstelbaar zadel en een verstelbaar stuur, waardoor je rit altijd comfortabel zal zijn.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Shoprider 889XLSBN.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Shoprider 889XLSBN. is 200 kg en hoger. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Shoprider 889XLSBN. heeft een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km, 60 km en hoger.

Scootmobiel Shoprider 889XLSBN. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 180 cm.

Scootmobiel Shoprider 889XLSBN. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Shoprider 889XLSBN. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels