Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo LX.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo LX. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo LX.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

114 cm

Type banden

Massieve banden

Zitbreedte

43 cm

Zithoogte

41 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo LX.

De Pride Gogo LX is een licht en stijlvolle scootmobiel die zich moeiteloos laat vervoeren. Dankzij het moderne design is de scootmobiel eenvoudig in- en uit te vouwen. Het frame weegt slechts 35 kg, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is. Daarnaast is de scootmobiel uitgerust met een sterk accupakket dat een bereik tot wel 25 km vermogen. De scootmobiel is voorzien van een comfortabele stoel en armleuningen die gemakkelijk te verstellen zijn. Ook is hij uitgerust met een bochtsensor die ervoor zorgt dat de scootmobiel stabiel blijft bij het afslaan. Daarnaast is de Pride Gogo LX voorzien van 3 wielen, waardoor deze stabiel blijft staan wanneer hij geparkeerd is. De Pride Gogo LX is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een handig en licht vervoermiddel. De scootmobiel wordt geleverd met een garantie van 2 jaar en is ook verkrijgbaar met een extra accupakket voor lange afstanden.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo LX.

Het maximale draagvermogen van Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo LX. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo LX. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo LX. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 114 cm.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo LX. geeft de volgende informatie weer over de banden: Massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo LX. heeft een Magneetrem.