1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

260 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige.

De Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige is een moderne en krachtige scootmobiel die geschikt is voor lange afstanden. De scootmobiel heeft een sterk frame dat gemakkelijk over verschillende soorten terreinen kan navigeren, waardoor u zich overal thuis voelt. Met deze scootmobiel heeft u de mogelijkheid om comfortabel en veilig te rijden, dankzij de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. De scootmobiel is uitgerust met een aantal moderne functies, waaronder een stijlvolle beige luxor-kleur voor een premium uitstraling. Daarnaast zijn er ook verschillende opties beschikbaar, zodat u de scootmobiel kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. De Invacare Comet Pro is ook voorzien van een innovatief remsysteem dat ervoor zorgt dat u de scootmobiel altijd onder controle heeft. Met de Invacare Comet Pro 4-Wheel Luxor Beige kom je in stijl en comfort overal waar je maar heen wilt. Het is een krachtige en betrouwbare scootmobiel die de afstand met gemak overbrugt. U kunt de scootmobiel ook personaliseren met verschillende opties, zodat u de perfecte scootmobiel kunt vinden die bij uw levens.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 260 cm.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Luxor Beige. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels