1. producten
  2. Pride scootmobiel opvouwbaar Quest.

Pride scootmobiel opvouwbaar Quest.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Pride scootmobiel opvouwbaar Quest. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Pride scootmobiel opvouwbaar Quest.

Maximaal draagvermogen

110 kg

Maximale snelheid

6 km/h

Actieradius

15000 m

Aantal wielen

4

Draaicirkel

70 cm

Type banden

Massieve banden

Zitbreedte

41 cm

Zithoogte

32 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Pride scootmobiel opvouwbaar Quest.

De Pride Quest is ontworpen met de hoogste kwaliteit materialen, waardoor deze scootmobiel zeer duurzaam is. Deze kleine scootmobiel weegt slechts 40 kg en heeft een draagvermogen van maximaal 115 kg. Dankzij zijn opvouwbare frame en compacte afmetingen is de Pride Quest gemakkelijk in een kleinere auto te vervoeren. De scootmobiel heeft een stevige vering en een verhoogde zitting voor extra comfort. De Pride Quest is uitgerust met een krachtige motor en een lange levensduur van de batterij. Het heeft een bereik van maximaal 25 km en een snelheid tot zo'n 6 km/u. Ook heeft het een krachtige remsysteem, dat ervoor zorgt dat u veilig kunt remmen. De scootmobiel heeft een LCD display waarop u snel en gemakkelijk informatie over de snelheid, batterijstatus en de actuele locatie kunt bekijken.

Veelgestelde vragen over Pride scootmobiel opvouwbaar Quest.

Het maximale draagvermogen van Pride scootmobiel opvouwbaar Quest. is 110 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Pride scootmobiel opvouwbaar Quest. heeft een maximale snelheid van 6 km/h en een actieradius van 15000 m.

Pride scootmobiel opvouwbaar Quest. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 70 cm.

Pride scootmobiel opvouwbaar Quest. geeft de volgende informatie weer over de banden: Massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Pride scootmobiel opvouwbaar Quest. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels