1. producten
  2. Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact.

Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

188 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact.

De Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact is een veelzijdige en comfortabele optie voor mensen die op zoek zijn naar een middelgrote scootmobiel. Het is een vaste scootmobiel met een kleine draaicirkel, waardoor u gemakkelijk door smalle straatjes en winkels kunt manoeuvreren. Het heeft ook extra veel beenruimte voor mensen met knie- of heupproblemen. Daarnaast heeft de Panther 3S een grote zitting en een snelheid van 13 km/u met een actieradius van 40 kilometer. Met een aantrekkelijke prijs is het de moeite waard om een proefrit te maken op deze scootmobiel. De Panther 3S is ook voorzien van een comfortabele armsteun en een verstelbare schoudersteun. De rugleuning is verstelbaar in verschillende posities en heeft een verwarmd zitgedeelte voor extra comfort. Er is ook een optionele hoofdsteun beschikbaar en een kantelbare zitting. Al deze functies zorgen ervoor dat u comfortabel en veilig kunt genieten van uw rit. De scootmobiel heeft ook een volledig geïntegreerd beveiligingssysteem dat u beschermt tegen onverwachte omgevingsfactoren.

Veelgestelde vragen over Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact.

Het maximale draagvermogen van Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 188 cm.

Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Panther 3S Accu Scootmobiel - Compact. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels