1. producten
  2. Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel.

Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel.

Maximaal draagvermogen

200 kg en hoger

Maximale snelheid

20 km/h en sneller

Actieradius

60 km en hoger

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

116 cm

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel.

De Lion 4 scootmobiel accu zilver is een uiterst veilige en comfortabele tour-scootmobiel. Het is de perfecte oplossing voor mensen die graag lange afstanden afleggen. Met een topsnelheid van maar liefst 22 kilometer per uur en een actieradius van maximaal 140 kilometer (afhankelijk van gekozen accupakket) kunt u met de Lion 4 eenvoudig lange afstanden afleggen. De Lion 4 is voorzien van vier onafhankelijk geveerde wielen waardoor u optimaal comfort en stabiliteit ervaart op alle ondergronden. De grote kapiteinszetel en armleuningen zorgen voor een comfortabele rit. Daarnaast zijn de goede verlichting en reflectoren ervoor zorgen dat u altijd goed zichtbaar bent in het verkeer. Daarmee garanderen we u een veilig gevoel tijdens het rijden.

Veelgestelde vragen over Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel.

Het maximale draagvermogen van Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel. is 200 kg en hoger. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel. heeft een maximale snelheid van 20 km/h en sneller en een actieradius van 60 km en hoger.

Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 116 cm.

Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Lion 4 Scootmobiel Accu Zilver Veilig en comfortabel. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels