1. producten
  2. Scootmobiel Shoprider GK 10.

Scootmobiel Shoprider GK 10.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Shoprider GK 10. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Shoprider GK 10.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

130 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Shoprider GK 10.

Scootmobiel Shoprider GK 10 is een prachtige, modern vormgegeven scootmobiel die ideaal is voor mensen die wat meer mobiliteit en onafhankelijkheid willen. Met deze scootmobiel kunt u gemakkelijk door drukke winkelstraten navigeren, een bezoek aan het park of het strand bezoeken, of gewoon genieten van de buitenlucht. De scootmobiel wordt geleverd met een comfortabele verstelbare stoel en een stuur dat in hoogte verstelbaar is voor een optimale bediening. Daarnaast heeft de scootmobiel een hoog draagvermogen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het dragen van extra gewicht. De Shoprider GK 10 is uitgerust met een krachtige motor die uw dagelijkse activiteiten kan aan, en heeft ook een maximale actieradius van 25 kilometer. Zijn uitstekende prestaties worden ondersteund door een krachtige accu die gemakkelijk is op te laden. Bovendien heeft de scootmobiel een aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals een anti-tip systeem, een nooduitknop en een regenafdekking die uw veiligheid vergroten tijdens het gebruik. Kortom, de Shoprider GK 10 is een uitstekende keuze voor.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Shoprider GK 10.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Shoprider GK 10. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Shoprider GK 10. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Shoprider GK 10. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 130 cm.

Scootmobiel Shoprider GK 10. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Shoprider GK 10. heeft een Magneetrem.