1. producten
  2. Technolife-4 Scootmobiel.

Technolife-4 Scootmobiel.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Technolife-4 Scootmobiel. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Technolife-4 Scootmobiel.

Maximaal draagvermogen

Tot 120 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

120 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

44 cm

Zithoogte

52 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Technolife-4 Scootmobiel.

De Technolife-4 scootmobiel is de perfecte oplossing voor iedereen die moeite heeft met lopen of staan. De scootmobiel biedt een goede stabiliteit, waardoor u zelfverzekerd naar uw bestemming kunt reizen. De scootmobiel is voorzien van een stevige, gepantserde voorbumpers en een sterk aluminium frame. Bovendien is de scootmobiel uitgerust met een uniek verstelbaar stuur, waardoor het stuur eenvoudig naar uw voorkeur kan worden ingesteld. De Technolife-4 scootmobiel is volledig uitgerust met een modern design en een uitgebreide serie functies. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en uitrusting, waardoor uw scootmobiel precies past bij uw persoonlijke stijl. Bovendien is er ook een optie voor het aansluiten van een externe hoogteversteller, waardoor u altijd de perfecte hoogte kunt instellen. Met de Technolife-4 scootmobiel kunt u comfortabel en zelfverzekerd rijden.

Veelgestelde vragen over Technolife-4 Scootmobiel.

Het maximale draagvermogen van Technolife-4 Scootmobiel. is Tot 120 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Technolife-4 Scootmobiel. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km.

Technolife-4 Scootmobiel. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 120 cm.

Technolife-4 Scootmobiel. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Technolife-4 Scootmobiel. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels