1. producten
  2. Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro.

Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

275 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro.

De Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro is de perfecte oplossing als u langere trips naar de stad of het park gaat maken. Dankzij de verbeterde accu prestaties, superieure vering en grote 12” wielen, kunt u zich met deze scooter moeiteloos verplaatsen. Het ergonomische design maakt het mogelijk om comfortabel en veilig te rijden, zelfs op oneffen terrein. De Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro combineert de extra prestaties met de bestaande comfort, veiligheid en betrouwbaarheid functies. Het is dan ook de perfecte optie voor gebruikers die hoge eisen stellen. Met deze scooter kunt u de meest uitdagende routes aangaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de prestaties. Bovendien is de scooter uitgerust met een verstelbaar stuur en een comfortabel zadel. De Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro is een duurzame optie die uw verplaatsingen gemakkelijker en veiliger maakt.

Veelgestelde vragen over Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro.

Het maximale draagvermogen van Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 275 cm.

Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Invacare Scootmobiel Invacare Orion Pro. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels