1. producten
  2. IVA Z1000 Scootmobiel Champagne.

IVA Z1000 Scootmobiel Champagne.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf IVA Z1000 Scootmobiel Champagne. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties IVA Z1000 Scootmobiel Champagne.

Maximaal draagvermogen

190 kg

Maximale snelheid

20 km/h

Actieradius

55 km

Aantal wielen

3

Draaicirkel

45 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

55 cm

Zithoogte

0 cm

Soort rem

Schijfremmen

Omschrijving van IVA Z1000 Scootmobiel Champagne.

De IVA Z1000 scootmobiel is de perfecte manier om uw mobiliteit te behouden of om uw comfort te verhogen. Deze stijlvolle scootmobiel heeft een champagnekleurige finish en een robuuste constructie, waardoor hij zeer betrouwbaar en duurzaam is. Het frame is voorzien van een uitgebreid assortiment aan comfortopties, zoals een verstelbare stoel met opklapbare armleuningen en een verstelbare hoogte van de stuurkolom. Daarnaast heeft de IVA Z1000 ook een diepe instap, wat het stappen in en uit de scootmobiel comfortabel en veilig maakt. De scootmobiel is voorzien van een krachtige 800-watt elektromotor die uitgerust is met drie verschillende snelheidsinstellingen. U kunt kiezen voor een snelheid van 6 km/h, 15 km/h of 20 km/h. Met de cruise control functie kunt u de gewenste snelheid instellen, zodat u gerust en comfortabel kunt rijden. De IVA Z1000 scootmobiel is ook uitgerust met een 6-voudig versnellingssysteem, wat het mogelijk maakt om zelfs de meest hobbelige wegen aan te kunnen. Bovendien heeft de scootmobiel een elektrisch remsysteem, waardoor u altijd gem.

Veelgestelde vragen over IVA Z1000 Scootmobiel Champagne.

Het maximale draagvermogen van IVA Z1000 Scootmobiel Champagne. is 190 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

IVA Z1000 Scootmobiel Champagne. heeft een maximale snelheid van 20 km/h en een actieradius van 55 km.

IVA Z1000 Scootmobiel Champagne. heeft 3 waarmee het een draaicirkel heeft van 45 cm.

IVA Z1000 Scootmobiel Champagne. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. IVA Z1000 Scootmobiel Champagne. heeft een Schijfremmen.

Bekijk ook andere scootmobiels