1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

260 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue.

Met de Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue heb je een zeer betrouwbare en krachtige outdoor-ervaring. Deze premium scootmobiel heeft een stijlvolle, moderne uitstraling en biedt een ongeëvenaard comfort en rijplezier. Zijn krachtige motor, gecombineerd met krachtige, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zorgen voor een snelle en krachtige aandrijving. De Invacare Comet Pro scootmobiel heeft een bovengemiddeld grote actieradius en een hoge maximale draagkracht, waardoor hij geschikt is voor zowel lange uitstapjes als voor korte ritjes. De 4 wielen garanderen een stabiele rijervaring, zelfs op oneffen terrein. Bovendien kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan accessoires, zoals een comfortabele zitting, een verstelbare rugleuning en voetsteunen om uw scootmobiel nog persoonlijker te maken. Met de Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue kun je genieten van een veilige, comfortabele en betrouwbare rit. Of je nu naar de plaatselijke winkels gaat, een dagtocht maakt of een langere reis aan het plannen bent, deze scootmobiel biedt all.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 260 cm.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Sapphire Blue. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels