Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Jade Green.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Jade Green. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Jade Green.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

225 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Jade Green.

De Invacare Orion Metro 3 is een scootmobiel die veiligheid, comfort en betrouwbaarheid combineert. Deze scootmobiel is verkrijgbaar in een jadegroene kleur en is voorzien van een modern, ergonomisch ontwerp dat volledig naar wens samen te stellen is. U heeft de keuze uit verschillende opties, waardoor deze scootmobiel geschikt is voor zowel startende als doorgewinterde gebruikers. De Orion Metro 3 is uitgerust met talrijke functies die uw rit comfortabel en veilig maken. Met een maximale snelheid van 12 km/u en een draaicirkel van slechts 1,2 meter zorgt de scootmobiel ervoor dat u in een mum van tijd uw bestemming bereikt. Daarnaast is de scootmobiel voorzien van een anti-tipsysteem, een parkeerrem, een breed stuur en een comfortabele zitting. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een plezierige rit.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Jade Green.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Jade Green. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Jade Green. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Jade Green. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 225 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Jade Green. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Jade Green. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels