1. producten
  2. Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel.

Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel.

Maximaal draagvermogen

180 kg

Maximale snelheid

15 km/h

Actieradius

40 km

Aantal wielen

4

Draaicirkel

125 cm

Type banden

Massieve banden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

47 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel.

De Victory Luna is een robuuste, krachtige en toch stijlvolle scootmobiel. De scootmobiel is licht van gewicht en heeft een krachtige motor, waardoor de gebruiker nauwkeurig en veilig kan manoeuvreren. Het ruime zitvlak en de comfortabele armleuningen maken het mogelijk om comfortabel te reizen. De Victory Luna heeft een modern, stijlvol design dat het mogelijk maakt om de scootmobiel met trots te laten zien. Het frame is gemaakt van een lichtgewicht aluminium en de vering van de achterwielen zorgt voor extra comfort. De scootmobiel is voorzien van een krachtige lichtbak en reflectoren voor extra veiligheid. De Victory Luna is eenvoudig te bedienen met heen en weer schakelende hendels en een draaibare zit. Bovendien is de scootmobiel voorzien van een modern LCD-display dat meldingen en informatie geeft. De scootmobiel heeft ook een USB-poort om eenvoudig toegang te krijgen tot een smartphone of tablet. De Pride Victory Luna 3-wiel is de perfecte scootmobiel voor elke situatie. De scootmobiel biedt de gebruiker vrijheid en comfort, waardoor hij onafhankelijk en zelfstandig kan reizen. Geniet van de ultieme mobiliteit met de Victory Luna.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel. is 180 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel. heeft een maximale snelheid van 15 km/h en een actieradius van 40 km.

Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 125 cm.

Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel. geeft de volgende informatie weer over de banden: Massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Pride Victory Luna 3-wiel. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels