Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Electric Blue.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Electric Blue. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Electric Blue.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

250 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Electric Blue.

De Orion PRO is uitgerust met een krachtige motor die een maximumsnelheid van maximaal 15 km/h biedt, waardoor u zich veilig en comfortabel voelt ongeacht de omstandigheden. De motor biedt een koppel van 200 Nm, waardoor u zelfs heuvels moeiteloos kunt bedwingen. De scootmobiel is verder uitgerust met een zeer degelijke accu, die een maximale actieradius van 50 km biedt. Deze accu is bovendien uitgerust met een lage spanning waarmee u veilig kunt rijden, zelfs als de accu volledig leeg is. Het ontwerp van de Orion PRO is verder verbeterd met extra comfort en veiligheid features, waaronder een grote, ergonomisch ontworpen zitting, een grote stuurkolom en een verstelbare rugleuning om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. Verder is de Orion PRO uitgerust met een krachtige verlichting, waardoor u ook ’s avonds veilig en comfortabel kunt rijden. De scootmobiel is verder uitgerust met een unieke, aanpasbare Electric Blue kleur, waardoor u er stijlvol uitziet. Kortom, de Orion PRO is een stijlvolle, comfortabele en krachtige scootmobiel die ideaal is voor langere trips.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Electric Blue.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Electric Blue. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Electric Blue. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Electric Blue. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 250 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Electric Blue. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Electric Blue. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels