1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Metro 3.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 3. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 3.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

225 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

40 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 3.

De Invacare Orion Metro 3 is de perfecte scootmobiel voor mensen die op zoek zijn naar veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. Met dit toestel kunt u comfortabel en gemakkelijk naar vrienden of naar de winkels gaan. Dankzij het innovatieve ontwerp is de Orion Metro 3 ergonomisch, modern, gebruiksvriendelijk en volledig naar wens samen te stellen. De Orion Metro 3 is voorzien van handige functies die ervoor zorgen dat u veilig, gemakkelijk en plezierig kunt rijden. Het toestel heeft een verstelbare stoel en een verstelbaar stuur, zodat u de rit kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Daarnaast heeft het toestel een veiligheidsgordel, verlichting, een krachtige motor en een remsysteem, zodat u altijd veilig kunt rijden. Bovendien is de Orion Metro 3 voorzien van een krachtige accu, zodat u lange afstanden kunt afleggen zonder dat u tegen een lege accu aanloopt. Kortom, met de Invacare Orion Metro 3 bent u verzekerd van een veilige, comfortabele en betrouwbare rit.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 3.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 3. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 225 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 3. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels