FR1 Scootmobiel Accu - Compleet.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf FR1 Scootmobiel Accu - Compleet. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties FR1 Scootmobiel Accu - Compleet.

Maximaal draagvermogen

160 tot 200 kg

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van FR1 Scootmobiel Accu - Compleet.

Exclusief! De FR-1 scootmobiel is een innovatief voertuig dat uniek is in zijn soort. Het moderne design is geïnspireerd door het bekende Audi R8 auto-ontwerp en is voorzien van de nieuwste technologie. Deze scootmobiel is uitgerust met allerlei bijzondere extra functies, waaronder een compleet digitaal display, full-ledverlichting, geheime opbergvakken en een USB-laad aansluiting voor uw telefoon. Door het gebruik van een unieke automotive vering, biedt de FR-1 uitzonderlijk hoog rijcomfort. Met een maximale snelheid van 17 km/u en een ruime actieradius, is de FR-1 een veelzijdige scootmobiel die schokgevoelige berijders in alle situaties een ultieme rijervaring biedt. U zult met de FR-1 met gemak alle drie-, vier-, of vijfwiel scootmobielen ver achter u laten. Of u nu een mooie tocht wilt maken of gewoon de fietsers gezelschap wilt houden, de FR-1 laat u dat mogelijk maken. Met al het comfort en de vele extra functies is de FR-1 een opvallend voertuig dat niet onopgemerkt blijft. Exclusief! De FR-1 scootmobiel is een innovatief voertu.

Veelgestelde vragen over FR1 Scootmobiel Accu - Compleet.

Het maximale draagvermogen van FR1 Scootmobiel Accu - Compleet. is 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

FR1 Scootmobiel Accu - Compleet. heeft een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

FR1 Scootmobiel Accu - Compleet. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van .

FR1 Scootmobiel Accu - Compleet. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. FR1 Scootmobiel Accu - Compleet. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels