1. overige
  2. senioren smartphone

Beste senioren smartphone - 10 reviews van 2024

Iedereen wil een relatief gemakkelijke telefoon die op zijn betrouwbaarheid kan rekenen. Daarom hebben we de top 10 best verkochte seniorentelefoons verzameld om je te helpen de perfecte telefoon te vinden. Van modern design tot extra grote toetsen, je vindt hier alles wat je nodig hebt. Voor de senioren onder ons die op zoek zijn naar een telefoon die aan hun behoeften voldoet, ben je aan het juiste adres. Laat ons je meenemen op een reis naar de top 10 senioren smartphones die op de markt zijn en je helpen de beste telefoon voor jou te vinden.

Wil je weten welke senioren smartphone de beste 2024 is? Bekijk direct onze TOP 3 van de beste senioren smartphones.

Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

Inhoudsopgave

Onze best geteste senioren smartphones van 2024: TOP 3 senioren smartphones

We beginnen deze vergelijking met de 3 senioren smartphones die als beste uit ons onderzoek zijn gekomen. Een senioren smartphone kopen doe je nadat je je goed inleest. Het is dus verstandig om eerste de verschillende senioren smartphones met elkaar te vergelijken. 

Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

1. Blaupunkt smartphone SF 04 4G Senioren telefoon.

De Blaupunkt SF 04 4G Senioren telefoon is een ideaal apparaat als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare smartphone. Het apparaat heeft een groot 5.5 inch HD-scherm en een gebruiksvriendelijk Android 11 Go besturingssysteem. Met deze senioren telefoon kun je eenvoudig zaken doen waar je normaal gesproken een computer voor nodig hebt. Denk hierbij aan bankzaken, het versturen van e-mails en het bekijken van websites. De Blaupunkt SF 04 4G Senioren telefoon is ook ideaal als je op zoek bent naar een telefoon met veel functionaliteiten. Je kunt natuurlijk gebruik maken van alle apps in de Google Play Store. Met deze telefoon kun je ook muziek luisteren, foto's maken en bewerken, gebruik maken van sociale media en navigatie. Bovendien heeft de telefoon een groot opslaggeheugen van 16 GB en een uitbreidbaar geheugen tot 128 GB.

2. Amplicomms M50 Senioren Smartphone | Mobiele telefoon | Eenvoudig opladen | Compatibel met hoortoestellen.

De Amplicomms M50 Senioren Smartphone is een ideale oplossing voor senioren die nog mobiel willen blijven. Deze telefoon heeft een eenvoudig te begrijpen Nederlandstalig menu, waardoor het gebruik ervan zeer toegankelijk is. Dankzij het touchscreen van 5,0" - 12,7 cm kunt u gemakkelijk op deze telefoon navigeren. Deze senior telefoon is voorzien van een SOS-knop waarmee u direct contact kunt opnemen met familie of vrienden in noodsituaties. Daarnaast is deze telefoon compatibel met hoortoestellen, zodat ook mensen met een gehoorbeperking deze telefoon kunnen gebruiken. Deze telefoon is uitgerust met een bureaulader met handsfree functie, waardoor u deze telefoon gemakkelijk kunt opladen. Verder heeft de M50S een extra luid volume, waardoor u geen enkel telefoongesprek hoeft te missen. Bovendien is deze telefoon voorzien van Whatsapp en Android 10, zodat u kunt genieten van een compleet en up-to-date mobiel ervaring.

3. SwissVoice Senioren Smartphone Android Nederlands menu Geschikt voor iedere provider- 2 jaar garantie.

Deze smartphone biedt tal van mogelijkheden, waaronder een Nederlands menu waardoor het navigeren door het apparaat gemakkelijk en intuïtief is. Ook is deze smartphone compatibel met alle providers dankzij de vrijheid om een abonnement te kiezen dat het beste bij jouw behoeften past. Bovendien krijg je een twee jaar lange garantie bij aankoop van de SwissVoice G50/55. Deze smartphone is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een 8-megapixel camera voor het maken van prachtige foto's, een octa-core processor die het apparaat snel en krachtig maakt, en een grote 5,5-inch HD-scherm waarmee je alle details van je favoriete films en foto's kunt bewonderen. Daarnaast heb je toegang tot tal van apps en services, waaronder Google Maps, YouTube, en tal van andere nuttige programma's.

Onze nummers 4 t/m 10 van de beste senioren smartphones

Om het overzichtelijker te maken voor jou hebben we onze top 3 van de beste senioren smartphones voor je op een rijtje gezet. Tot deze top 3 zijn we gekomen op basis van een uitgebreide senioren smartphone test waarbij we hebben gekeken naar aspecten als gebruiksvriendelijkheid, de kwaliteit en de prijs.

Om de top 10 compleet te maken vind je hieronder nog eens 7 senioren smartphones die ook van goede kwaliteit zijn.

Misschien staat in onderstaande top 10 wel een senioren smartphone die het beste bij jou past. Lees snel verder.

Bekijk ook:

4. Swissvoice G55 Senioren GSM Smartphone met Nederlands menu en geschikt voor alle providers- 2 jaar garantie.

Met het Swissvoice G55 Senioren GSM Smartphone kunt u bijblijven met technologie zonder er ook maar iets voor te hoeven begrijpen. De gebruiksvriendelijke Nederlandse menu's maken het gebruik van deze smartphone eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Met het grote 5" scherm kunt u gemakkelijk tekstberichten versturen, foto's bekijken en chatten met uw dierbaren. Het Swissvoice G55 Senioren GSM Smartphone is geschikt voor alle providers. Ook heeft dit toestel een unieke comfortabele voet, waardoor het opladen van uw smartphone eenvoudig en gemakkelijk wordt. Bovendien komt het met een 2 jaar garantie en heeft het een extra lange batterijduur die u de hele dag door ondersteuning biedt.

5. Swissvoice G50 geschikt voor Senioren met Nederlands menu Geschikt voor iedere provider- 2 jaar garantie.

De Swissvoice G50 is een uiterst gebruiksvriendelijke smartphone, speciaal ontworpen voor senioren. Het toestel draait op Android 10 en heeft automatische updates, zodat de gebruiker altijd over de nieuwste functies beschikt. In het Nederlandse menu zijn knoppen groter dan bij andere smartphones, waardoor het zeer eenvoudig is om de verschillende instellingen te bedienen. Met de G50S heeft u op het hoofdscherm 3 sneltoetsen met een foto, wat het navigeren door het menu een stuk eenvoudiger maakt. U kunt het menu verder verdelen in 4 grote knoppen, waardoor het bijna onmogelijk is om onbedoeld op de verkeerde knop te drukken. Bovendien heeft de G50 een bureaulader, waarmee u het toestel eenvoudig kunt opladen. Daarnaast is het toestel geschikt voor elke provider en heeft het een garantie van 2 jaar.

6. Fysic F25 Eenvoudige mobiele klaptelefoon voor senioren met SOS noodknop.

De Fysic F25 is voorzien van een handige SOS-knop, zodat u direct hulp kunt krijgen in geval van nood. U kunt de knop instellen om direct een telefoonnummer te bellen en/of een sms-bericht te verzenden. U kunt ook een lijst met contactpersonen instellen, zodat u altijd iemand kunt bereiken als u hulp nodig heeft. Daarnaast kunt u met de Fysic F25 ook gemakkelijk foto's maken en naar vrienden en familie verzenden. De Fysic F25 is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke telefoon die uw veiligheid verbetert. Het toestel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een groot scherm waarop u duidelijk alles kunt zien. Met deze klaptelefoon kunt u gemakkelijk bellen, sms'en, foto's maken en naar vrienden en familie verzenden. Daarnaast heeft de Fysic F25 ook een handige SOS-knop, zodat u in geval van nood direct hulp kunt krijgen.

7. Gigaset GL590 Mobiele telefoon voor ouderen met noodknop oplaadstation 3 snelkiesnummer.

De Gigaset GL590 is een eenvoudig te bedienen mobiele telefoon voor senioren. De telefoon heeft een duidelijk verlicht toetsenbord waardoor deze gemakkelijk leesbaar is. Ook heeft de telefoon een handig oplaadstation met een noodknop. De telefoon beschikt over een SOS-functie waarmee je direct contact kunt opnemen met je naasten in geval van nood. Daarnaast heeft de telefoon 3 direct-dial toetsen zodat je snel en eenvoudig je meest gebruikte contacten kunt bellen. Voor mensen met een gehoorapparaat is de telefoon ook geschikt, want deze is gehoorapparaat compatible. De Gigaset GL590 is een uitstekende telefoon voor senioren die gemakkelijk en veilig willen communiceren. De telefoon heeft alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige en betrouwbare verbinding. Met zijn SOS-functie, verlicht toetsenbord en oplaadstation met noodknop maakt de Gigaset GL590 het leven gemakkelijker voor senioren.

8. Gigaset GS5 Senior Senioren smartphone Eenvoudige menustructuur Noodfunctie: stuurt sms met locatie Magnetische.

De Gigaset GS5 Senior Senioren Smartphone is speciaal ontworpen voor senioren. De telefoon heeft een eenvoudig menu dat gemakkelijk is te navigeren. Je kunt de telefoon gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren, zodat je alles gemakkelijk kunt bereiken. De telefoon is ook uitgerust met een noodfunctie voor extra veiligheid. Met deze functie stuurt de telefoon een sms naar familie of vrienden met je locatie als je in gevaar bent. De Gigaset GS5 Senior Senioren Smartphone heeft ook een magnetische aansluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot verschillende accessoires, zoals oortjes. Het magneetontwerp biedt ook een stevige verbinding met het oplaadstation, waardoor je altijd kunt genieten van een lange levensduur van de batterij. De smartphone is voorzien van een 5-inch HD-scherm met een schermresolutie van 1280x720. Dankzij de krachtige processor en het 4 GB RAM-geheugen is deze telefoon ook geschikt voor het uitvoeren van meerdere taken tegelijk.

9. Doro 8100 smartphone voor senioren gemakkelijk gemaakt.

Doro 8100 is de perfecte smartphone voor senioren die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk toestel met echte gemakken en veiligheid. Het beschikt over de intuïtieve EVA-interface met een soepel navigatiesysteem, dat elke actie vereenvoudigt. Ook is er de Google Assistant voor gemakkelijke spraakopdrachten. De telefoon is niet alleen compatibel met hoortoestellen, maar beschikt ook over speciale technologie voor een optimale geluidservaring voor mensen met verschillende graden van gehoorverlies. Daarnaast heeft de Doro 8100 een drievoudige camera met een vereenvoudigd cameramenu, zodat het maken en delen van foto's een leuk karweitje wordt. Het toestel heeft ook een kenmerkende hulpknop, die in combinatie met de Response by Doro-service gemoedsrust geeft aan u en uw dierbaren. Ook is er de vooraf geïnstalleerde TeamViewer-app om ondersteuning op afstand via een vertrouwde vriend mogelijk te maken. Zo kunt u eenvoudig problemen oplossen en tips krijgen. Met Doro 8100 is het eenvoudiger dan ooit om te genieten van de voordelen van een smartphone!

10. Smartphone G50S Plus is een speciaal voor senioren ontworpen smarttelefoon voorzien van Android 10 met automatische.

Met de G50S Plus krijgt u een krachtige smartphone met alle functies die u nodig heeft. Het 5,5 inch HD-scherm biedt een haarscherp beeld van uw foto's en video's. Ook het makkelijk te bedienen toetsenbord en het grote aanraakscherm zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast heeft de G50S Plus een achteruitrijcamera met een hoge resolutie en een 5 megapixel selfiecamera. Ook beschikt de smartphone over twee luidsprekers voor een optimale geluidskwaliteit. Bovendien heeft de G50S Plus een sterke 4000 mAh batterij die u de hele dag door kan gebruiken. De smartphone is ook voorzien van een ingebouwde SOS-knop voor een extra veilig gevoel.

Welke senioren smartphone past nu het beste bij jou? Maak jouw keuze.

Er zijn dit jaar veel nieuwe senioren smartphones op de markt gekomen. Om te weten welke senioren smartphone nu het meest geschikt is voor jou, zou je ze eigenlijk allemaal moeten testen. Dit hebben wij voor jou gedaan en hieruit is een top 10 van goede senioren smartphone opgesteld.  

Hoe moet je onze senioren smartphone reviews nu bekijken? Het is goed om te weten hoe wij onze beoordelingen hebben geschreven en waar wij op hebben gelet bij het beoordelen van de diverse senioren smartphones.

Belangrijk om te weten is dat wij senioren smartphones in verschillende prijsklasses hebben bekeken om te reviewen, daarbij rekening houdend met elk budget. 

Uiteraard hebben we ook de prijs en de kwaliteit van het senioren smartphone bekeken. Je wilt tenslotte wel waar voor je geld hebben en dat jouw gekozen senioren smartphone lang mee gaat.

Bij het vergelijken van de diverse senioren smartphones let je ook goed op de prijs- en kwaliteitsverhouding.

Bovenstaande aspecten zijn allemaal meegenomen in onze top 10 geteste senioren smartphones. Zo weten we zeker dat jij een goede keuze kunt maken voor een senioren smartphone.

Conclusie over de top 10 senioren smartphones van 2024

Al met al is het duidelijk dat er voor elke senioren gebruiker een perfecte telefoon bestaat. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige telefoon met de belangrijkste functies, of een meer uitgebreide versie met veel features, er is voor ieder wat wils. Wees gerust dat je, door de bovenstaande lijst met aanbevolen producten te gebruiken, de juiste keuze zult maken. We hopen dat je een telefoon vindt waar je blij mee bent en dat je er veel plezier van zal beleven. Kortom, er is voor iedere senioren gebruiker de perfecte telefoon te vinden. Dus maak je geen zorgen dat je de verkeerde keuze maakt. Uit onze lijst blijkt dat je er zeker bent dat je de beste telefoon kiest. Ongeacht of je nu liever een eenvoudige, maar krachtige telefoon hebt of een met veel features. Wees gerust dat je gaat genieten van alle voordelen die een senioren smartphone te bieden heeft. Dus wacht niet langer en begin met het zoeken naar de perfecte telefoon voor jou!

Veelgestelde vragen over de senioren smartphones

Onze reviews worden door experts op hun gebied geschreven. Zij baseren de reviews op onderzoeken en testen die ze doen. Bij de  onderzoeken en testen wordt de kwaliteit als eerst onderzocht. En daarna wordt er gekeken naar het gebruiksgemak. Uiteindelijk wordt de gehele prijs en kwaliteit verhouding bekeken. 

Wij verkopen zelf geen senioren smartphones, maar wij hebben wel de beste aanbieder voor jou geselecteerd. Als je op de “Beste prijs” knop klikt, word je automatisch naar de beste webshop gebracht om je aankoop te kunnen voltooien.

Nee, wij ontvangen geen geld voor het maken van onze reviews. Wij kiezen zelf 10 senioren smartphones uit en testen ze. We worden dus door geen enkele fabrikant betaald om hun product te proberen en daarna het beste of hoog op de lijst te laten ranken!  

Tim
Tim

Hallo, ik ben Tim. Ik ben jarenlang werkzaam bij een senioren instelling. Na zoveel met senioren bezig te zijn geweest, heb ik aardig wat kennis en ervaring opgedaan op dit gebied. Met deze kennis wil ik elke senioren burger op weg helpen met de vragen waarmee hij/zij zit. Ik wens je veel leesplezier en hoop dat ik een bijdrage heb kunnen leveren met dit stuk.

Disclaimer: SeniorenCommunity schrijft alle top 10 product reviews met oog voor detail. Echter kan er altijd een foutje insluipen. Zie je een fout, laat het ons dan vooral weten! We krijgen niet betaald om deze producten op een bepaalde plek te ranken. Wél ontvangt SeniorenCommunity een kleine commissie wanneer via de webshop van de door ons aanbevolen partner het product wordt aangeschaft. We zijn niet verantwoordelijk voor de gereviewde producten of de levering daarvan. Die ligt bij de webshop van de partner waarnaar we linken.