1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

275 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

50 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver.

De Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een comfortabele, stijlvolle en krachtige scootmobiel. Dit model is uitgerust met een assortiment aan functies, waaronder een ergonomisch ontwerp met hoogwaardige vering voor een superieure rijervaring. Daarnaast is deze scootmobiel voorzien van een uiterst responsieve besturing en 12” wielen voor meer stabiliteit en controle. De Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver heeft ook een efficiënte accu die meer dan drie uur rijtijd garandeert. Daarnaast is deze scootmobiel uitgerust met een aantal innovatieve beveiligingsfuncties, waaronder een in hoogte verstelbaar stuur en een hellingbaar stuur. Met deze scootmobiel kunt u genieten van een comfortabele en betrouwbare rit, zelfs op langere afstanden.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 275 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Diamond Silver. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels