1. producten
  2. Scootmobiel afikim breeze c 3.

Scootmobiel afikim breeze c 3.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel afikim breeze c 3. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel afikim breeze c 3.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

120 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Schijfremmen

Omschrijving van Scootmobiel afikim breeze c 3.

De Afiscooter Breeze C3 Plus is gemaakt met als doel om de bestuurder optimaal te beschermen en veilig te houden. Het ontwerp is zo ontwikkeld dat het zich aanpast aan de verschillende omstandigheden waarmee de bestuurder wordt geconfronteerd. De scootmobiel is ook uitgerust met een aantal geavanceerde functies waarmee de bestuurder meer controle heeft over het voertuig. De scootmobiel is gemaakt om comfortabel en veilig te zijn. Het heeft een verstelbare stoel met een comfortabele leuning en verstelbare armleuningen. De motor is voorzien van een geavanceerde technologie waardoor het een rustig en stil rijden mogelijk maakt. Daarnaast is de scootmobiel uitgerust met een krachtige rem die ervoor zorgt dat de bestuurder in alle omstandigheden een veilige rit heeft. Bovendien heeft de scootmobiel een krachtige oplaadbare batterij waardoor de bestuurder zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen van de scootmobiel. De scootmobiel is ook voorzien van een aantal extra functies zoals een volledig verlichte display en een ingebouwde muziekspeler die de bestuurder de mog.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel afikim breeze c 3.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel afikim breeze c 3. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel afikim breeze c 3. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel afikim breeze c 3. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 120 cm.

Scootmobiel afikim breeze c 3. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel afikim breeze c 3. heeft een Schijfremmen.

Bekijk ook andere scootmobiels