1. producten
  2. Scootmobiel invacare leo 4.

Scootmobiel invacare leo 4.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel invacare leo 4. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel invacare leo 4.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

161 cm

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Scootmobiel invacare leo 4.

De Invacare Leo is een veelzijdige scootmobiel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het chassis is gemaakt van hoogwaardig staal en is voorzien van een verhoogde zitplaats, waardoor u optimaal comfort heeft. Met de scootmobiel is het mogelijk om een hogere snelheid te bereiken dan met andere scootmobielen. Deze snelheid is geoptimaliseerd door de krachtige motor. Ook is de scootmobiel voorzien van een intelligente elektronica die uitgebreide mogelijkheden biedt. Deze technologie maakt het mogelijk om uw scootmobiel te besturen met een afstandsbediening, waardoor u op elk moment het verkeer in de gaten kunt houden. De Invacare Leo is uitgerust met een goed uitziend, maar ook praktisch uiterlijk. De scootmobiel is voorzien van een stijlvolle, zwarte lak met een glanzend afwerking. De doordachte details van de scootmobiel maken hem een echte blikvanger. De ruimte onder de zitting biedt ook voldoende ruimte voor het opbergen van persoonlijke spullen. Dankzij de goede vering is het mogelijk om comfortabel te cruisen, zelfs op oneffen ondergrond. De scoot.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel invacare leo 4.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel invacare leo 4. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel invacare leo 4. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel invacare leo 4. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 161 cm.

Scootmobiel invacare leo 4. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel invacare leo 4. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels