1. producten
  2. Scootmobiel Pride Victory DX.

Scootmobiel Pride Victory DX.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Pride Victory DX. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Pride Victory DX.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

161 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Pride Victory DX.

De Pride Victory DX scootmobiel is het ultieme vervoersmiddel! Met zijn veelzijdige aanpasbare functies en een actieradius van maximaal 25 kilometer, is deze scootmobiel perfect voor lange afstanden. De Pride Victory DX is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het dikke, comfortabele zadel met armsteunen en verstelbare voetensteunen zorgen ervoor dat u comfortabel zit. De Pride Victory DX is voorzien van een krachtige, energiezuinige motor die u door bijna elk landschap kan loodsen. Het sterke remsysteem, de handige afstandsbediening en het intuïtieve bedieningspaneel maken het rijden eenvoudig en veilig. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren. De Pride Victory DX is voorzien van een batterij-indicator en een USB-poort, waarmee u uw telefoon kunt opladen tijdens het rijden. Verder is de scootmobiel uitgerust met een koplamp, een achteruitrijlichten en reflectoren voor extra zichtbaarheid. De Pride Victory DX is een betrouwbare, comfortabele en veilige scootmobiel die u helpen bij allerlei dagelijkse activiteiten.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Pride Victory DX.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Pride Victory DX. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Pride Victory DX. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Pride Victory DX. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 161 cm.

Scootmobiel Pride Victory DX. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Pride Victory DX. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels