1. producten
  2. Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

112 cm

Type banden

Massieve banden

Zitbreedte

44 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus.

De Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus is een uiterst praktische, opvouwbare scootmobiel die je gemakkelijk mee kunt nemen op reis. Met een maximumsnelheid van 4 km per uur is hij perfect voor korte reizen. Het meest opvallende kenmerk is de disassemblable technologie waarmee de scootmobiel gemakkelijk en snel in 4 delen uit elkaar te halen is. Hiermee kun je hem gemakkelijk opbergen en transporteren. De scootmobiel is voorzien van speciale luchtbanden die comfortabeler zijn dan traditionele rubber banden. Daarnaast is de Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus uitgerust met een hellingcompensatiesysteem dat ervoor zorgt dat de scootmobiel stabiel blijft als hij over oneffen ondergrond rijdt. De scootmobiel heeft ook een verwijderbaar, comfortabel en stijlvol zitje met een armsteun en rugleuning. Bovendien is hij ook uitgerust met een anti-tip-systeem.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus.

Het maximale draagvermogen van Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 112 cm.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus. geeft de volgende informatie weer over de banden: Massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 Plus. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels