Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

112 cm

Type banden

Zitbreedte

44 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4.

De Pride Gogo Elite Traveller 4 is een robuuste en compacte scootmobiel die optimale mobiliteit biedt. De scootmobiel is eenvoudig te demonteren in 4 delen, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in een auto of vliegtuig. De scootmobiel is voorzien van een comfortabele, verstelbare stoel en een stevig, gebruiksvriendelijk stuur. U kunt de scootmobiel ook aanpassen met verschillende accessoires zoals een verlichte klok, rugleuning, opbergmand en parkeerrem. Met de scootmobiel kunt u gemakkelijk door stadsstraten navigeren en moeiteloos heuvels beklimmen. De scootmobiel is voorzien van een krachtige motor met een maximumsnelheid van 5 km/u en een bereik van 13 km op een volle accu. De scootmobiel heeft een unieke veiligheidsfunctie in de vorm van een 'geïntegreerde lichtontvanger' die een alarm geeft als een ander voertuig op uw pad komt. De Pride Gogo Elite Traveller 4 is een betrouwbare, comfortabele en veilige scootmobiel die u een optimale mobiliteit biedt.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4.

Het maximale draagvermogen van Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 112 cm.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels