ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter, Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik STANDAARD STOEL.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter, Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik STANDAARD STOEL. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter, Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik STANDAARD STOEL.

Maximaal draagvermogen

150 kg

Maximale snelheid

8 km/h

Actieradius

30 m

Aantal wielen

4

Draaicirkel

59 cm

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Zitbreedte

40.60 cm

Zithoogte

56 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter, Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik STANDAARD STOEL.

De ComfyGO Z-4 Elektrische scootmobiel met 4 wielen is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare, comfortabele en veilige mobiliteitsscooter. Deze scooter is voorzien van een 12 AH Li-on batterij waardoor je tot wel 20 km kunt rijden. Verder is deze scootmobiel uitgerust met een comfortabele en stabiele STANDAARD STOEL. Het stuur is ontworpen met een perfecte ergonomie om zo een comfortabele en veilige rit te garanderen. De ComfyGO Z-4 is ook voorzien van een hellinghulpfunctie waardoor je gemakkelijk de heuvels op kunt. Daarnaast is deze scootmobiel ook uitgerust met een stevige, zeer duurzame constructie. De scootmobiel heeft ook een volledig afgesloten aluminium body die waterdicht is en jouw veiligheid garandeert. De scootmobiel is ook eenvoudig te bedienen en kan volledig worden ingesteld naar jouw persoonlijke levensstijl. Dankzij de extra lage instaptrede en de brede wielbasis is deze scootmobiel ook geschikt voor gebruik op lange afstanden.

Veelgestelde vragen over ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter, Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik STANDAARD STOEL.

Het maximale draagvermogen van ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter, Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik STANDAARD STOEL. is 150 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter, Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik STANDAARD STOEL. heeft een maximale snelheid van 8 km/h en een actieradius van 30 m.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter, Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik STANDAARD STOEL. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 59 cm.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter, Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik STANDAARD STOEL. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter, Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik STANDAARD STOEL. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels