1. producten
  2. Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel.

Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel.

Maximaal draagvermogen

160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

125 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel.

De Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel is een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitengebruik. Dankzij een krachtige elektrische motor is deze scootmobiel uiterst geschikt voor lange afstanden. Extra comfort wordt geboden door de foam omwikkelde deltastuur, die in combinatie met het verstelbare zadel zorgt voor een optimale zitpositie. De non-marking banden zorgen voor een soepele rit, waardoor het rijden met de Victory® Luna een aangename ervaring is. Met een maximale snelheid van 6 km/u en een draaicirkel van slechts 122 cm is deze 3-wiel scootmobiel ook uitermate geschikt voor kleinere ruimtes. Bovendien biedt deze scootmobiel gemakkelijke toegang tot lastige plaatsen dankzij de verstelbare zitting en verstelbare armleuningen. De Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel is daarom de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van kracht, comfort en gemak. Deze scootmobiel zal uw leven een stuk makkelijker maken, waardoor u zich vrijer en meer onafhankelijk zult voelen.

Veelgestelde vragen over Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel.

Het maximale draagvermogen van Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel. is 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 125 cm.

Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Pride Victory® Luna E 3-Wiel scootmobiel. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels