1. producten
  2. Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km).

Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km).

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km). aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km).

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

15 tot 30 km, 30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

170 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km).

De Kolja Elite van Pride Mobility is een uiterst krachtige scootmobiel die u met gemak lange afstanden laat afleggen. Deze robuuste scootmobiel is voorzien van een krachtige motor die 30 km per uur kan halen en uitgerust met een uniek voorwiel met een omkeerbare technologie. De Kolja Elite is uitgerust met een comfortabele zitting die zich kan verstellen naar de ideale zithouding, waardoor uw rit comfortabel en ontspannen is. Deze scootmobiel is ook voorzien van een brede stuurkolom, zodat u de scootmobiel gemakkelijk kunt besturen. Verder is de Kolja Elite uitgerust met een stevig buitenwerk en afneembare accu's. U kunt er dus zeker van zijn dat uw scootmobiel lang mee gaat. De Kolja Elite wordt geleverd met een mooi ontworpen dashboard met alle nodige functies en een armleuning die verstelbaar is voor extra comfort. Deze scootmobiel is zo ontworpen dat hij eenvoudig kan worden ingeklapt, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. De Kolja Elite van Pride Mobility is de ideale scootmobiel voor diegenen die een krachtige en duurzame scootmobiel nodig hebben. Deze scootmobiel biedt een comfortabele en veilige rit, zelfs.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km).

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km). is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km). heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km, 30 tot 60 km.

Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km). heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 170 cm.

Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km). geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Pride Kolja Elite (30km). heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels