1. producten
  2. ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km, 30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

59 cm

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Zitbreedte

40.60 cm

Zithoogte

56 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL.

De ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel is de perfecte manier om uw mobiliteit te verbeteren. De scooter heeft 4 wielen voor een maximale stabiliteit en is uitgerust met een 30Ah Li-on batterij voor een actieradius van 45 km. De scooter is comfortabeler dan ooit met de SUPER STOEL die is ontworpen om lichaamskracht te verminderen en uw rit comfortabeler te maken. De scooter is ook uitgerust met een scherm voor het verzamelen van de actuele informatie over de scooter, waaronder de actuele snelheid, overige informatie die zorgt voor een ontspannen rijervaring. De scooter heeft ook een koppelingshendel om het rijden nog gemakkelijker te maken. Het is ook voorzien van een antislip vloer, waardoor het mogelijk is om de scooter veilig op lage snelheid te besturen. De ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele scooter. De scooter heeft alles wat je nodig hebt voor een veilige en comfortabele rit, inclusief een stevig frame, een krachtige batterij, een comfortabele stoel en een antislip vloer. De scooter is eenvoudig te bed.

Veelgestelde vragen over ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL.

Het maximale draagvermogen van ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km, 30 tot 60 km.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 59 cm.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 45 km Bereik SUPER STOEL. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels