1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

260 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

50 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu.

De Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu scootmobiel is het perfecte vervoermiddel voor dagelijks gebruik. Gemaakt met een zwaar staal chassis, is deze scootmobiel sterk genoeg om de meest uitdagende omstandigheden te weerstaan. Met een krachtige motor en sterke verlichting, kunt u veilig rijden, zelfs in het donker. Deze scootmobiel heeft een comfortabele stoel met een hoge rug voor extra ondersteuning. Het zitje is verstelbaar en heeft een armleuning waar u uw armen op kunt rusten. Ook heeft de stoel een verstelbare voetsteun om uw benen op een comfortabele positie te houden. Daarnaast kunt u de scootmobiel gemakkelijk vervoeren dankzij de afneembare batterijen en de meegeleverde transportwagen. De Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu scootmobiel heeft ook verschillende veiligheidsfuncties, zoals anti-slip banden, een veiligheidsgordel en een achteruitrijalarm. Deze features zorgen ervoor dat u veilig kunt rijden in alle omstandigheden. Daarnaast kunt u de scootmobiel gemakkelijk bedienen met de verstelbare hendel. Bovendien is er voldoende ruimte voor het vervoeren.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 260 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Sapphire Bleu. heeft een Magneetrem.