Scootmobiel Vermeiren Carpo 3 LTD.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Vermeiren Carpo 3 LTD. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Vermeiren Carpo 3 LTD.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

303 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

43 cm

Zithoogte

66 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Vermeiren Carpo 3 LTD.

De Vermeiren Carpo 3 Limited Edition is voorzien van een stille en krachtige motor met een maximale snelheid van 12 km/u. Het krachtige accupakket heeft een bereik van meer dan 25 km, waarmee u zorgeloos langere stukken kunt afleggen. De scootmobiel is voorzien van een automatische licht- en geluidssignalen, zodat u ook in het donker en bij slecht weer veilig op pad kunt gaan. De Carpo 3 LTD is voorzien van een stijlvol design, dat een luxueuze uitstraling heeft. De scootmobiel is uitgerust met een stevig, licht aluminium frame dat ook zeer eenvoudig te demonteren is. Daarnaast is de scootmobiel uitgerust met een ergonomisch stuur, dat gemakkelijk te bedienen is. Ook aan de veiligheid is gedacht, de scootmobiel is voorzien van een anti-wiebel systeem, waardoor u de scootmobiel altijd in balans houdt. Kortom, de Vermeiren Carpo 3 LTD is een luxe, complete en betrouwbare scootmobiel die u zeker veel plezier zal bezorgen.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Vermeiren Carpo 3 LTD.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Vermeiren Carpo 3 LTD. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Vermeiren Carpo 3 LTD. heeft een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Vermeiren Carpo 3 LTD. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 303 cm.

Scootmobiel Vermeiren Carpo 3 LTD. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Vermeiren Carpo 3 LTD. heeft een Magneetrem.