Pride Victory XL 130 scootmobiel.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Pride Victory XL 130 scootmobiel. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Pride Victory XL 130 scootmobiel.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

170 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

47 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Pride Victory XL 130 scootmobiel.

De Victory XL 130 rood is ontwikkeld om een optimale rijervaring te bieden. Door de speciale vormgeving van de scootmobiel kunt u makkelijk bochten maken, zelfs op oneffen wegen. Ook is de Victory XL 130 rood voorzien van een innovatieve elektronische besturing voor een superieur stuurcomfort. Ook is de maximaal toegestane snelheid instelbaar en is de scootmobiel uitgerust met sleutel- en codeknoppen voor extra veiligheid. Verder biedt de Victory XL 130 rood u tal van comfortabele functies. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een comfortabele, verwarmbare stoel met een stoffen bekleding of een stevig, lichtgekleurd lederen bekleding. Ook is deze scootmobiel uitgerust met een LED-verlichting voor optimale zichtbaarheid en veiligheid in het donker. Daarnaast kunt u kiezen voor een krukje en een rugsteun voor extra comfort.

Veelgestelde vragen over Pride Victory XL 130 scootmobiel.

Het maximale draagvermogen van Pride Victory XL 130 scootmobiel. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Pride Victory XL 130 scootmobiel. heeft een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Pride Victory XL 130 scootmobiel. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 170 cm.

Pride Victory XL 130 scootmobiel. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Pride Victory XL 130 scootmobiel. heeft een Magneetrem.