1. producten
  2. Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar.

Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar.

Type rolstoel

Duwrolstoel

Maximaal draagvermogen

100 tot 120 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 48 cm

Wielmaat: 12 Inch

Gewicht: 16.5 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar.

De Transport Rolstoel Plaza PL2 is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is geschikt voor een gewicht tot maximaal 135 kilo. De rolstoel is voorzien van een comfortabele zitting met een zitbreedte van 45 cm. Ook is de rolstoel in hoogte verstelbaar waardoor u altijd optimaal comfort krijgt. De armleuningen zijn ook afneembaar waardoor deze makkelijk te reinigen is. De Transport Rolstoel Plaza PL2 is een verrijdbare rolstoel die eenvoudig te bedienen is met behulp van de voorwielen en de achterwielen. De achterwielen zijn voorzien van een remsysteem dat de maximale veiligheid biedt. Ook is de rolstoel uitgerust met een stoelriem waardoor u zeker bent van een veilig vervoer. De stoel is afgewerkt met stevige, duurzame stoffen die het optimale comfort bieden.

Veelgestelde vragen over Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar.

De maten van Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 48 cm
  • Wielmaat: 12 Inch
  • Gewicht: 16.5 kg

Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar. is een Duwrolstoel met een maximaal draagvermogen van 100 tot 120 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. Transport Rolstoel Plaza PL2 Zitbreedte 45 cm Dubbel Opvouwbaar. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen