1. producten
  2. MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar.

MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar.

Type rolstoel

Handbewogen rolstoel

Maximaal draagvermogen

120 tot 140 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm

Zithoogte: 48 cm

Wielmaat: 24 Inch

Gewicht: 18.5 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar.

De MultiMotion M1 is voorzien van een comfortabele en lekvrije PU zitting en een 50 cm brede stoel. Deze stoel is gemakkelijk in hoogte verstelbaar en heeft zwenkwielen voor een optimale manoeuvreerbaarheid. Daarnaast is deze rolstoel inklapbaar en opvouwbaar en daardoor ook eenvoudig te vervoeren. Deze stoel is ook eenvoudig te verstellen naar een meer comfortabele positie. De MultiMotion M1 biedt een optimaal comfort en is ideaal voor tijdelijk gebruik. Deze rolstoel is ook licht in gewicht en gemakkelijk te manoeuvreren. De MultiMotion M1 is daarom ook perfect voor kortere afstanden. Deze complete basisrolstoel is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en mobiele oplossing.

Veelgestelde vragen over MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar.

De maten van MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm
  • Zithoogte: 48 cm
  • Wielmaat: 24 Inch
  • Gewicht: 18.5 kg

MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. is een Handbewogen rolstoel met een maximaal draagvermogen van 120 tot 140 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 50 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen