1. producten
  2. Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg.

Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg.

Type rolstoel

Transportrolstoel

Maximaal draagvermogen

100 tot 120 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 50 cm

Wielmaat: 12 Inch

Gewicht: 12 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg.

De Compact Lite is voorzien van een stevige aluminium constructie en een uitstekend gevoel van stabiliteit. Het zitvlak is gemaakt van polyester en is bekleed met een zeer comfortabel en duurzaam kussensysteem. Het kussen is verstelbaar om de pasvorm voor de gebruiker te verbeteren. De Compact Lite heeft een verstelbaar voetensteun en een verstelbare armsteun die de gebruiker meer comfort bieden. Het stuur is in hoogte verstelbaar en heeft een rem die toestaat dat de transportrolstoel stil blijft staan als de gebruiker deze loslaat. Ook heeft de Compact Lite een handig inklapbaar ontwerp, waardoor hij makkelijk te vervoeren is. De transportrolstoel is ook uitgerust met een vergrendelingssysteem dat de rolstoel stevig en veilig vergrendelt in de gekozen positie. Dit maakt de Compact Lite de ideale oplossing voor mensen die een lichte, comfortabele en veilige transportrolstoel zoeken.

Veelgestelde vragen over Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg.

De maten van Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 50 cm
  • Wielmaat: 12 Inch
  • Gewicht: 12 kg

Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg. is een Transportrolstoel met een maximaal draagvermogen van 100 tot 120 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. Lichtgewicht transportrolstoel MultiMotion Compact Lite Transport rolstoel Weegt slechts 12 kg. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen