1. producten
  2. Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm.

Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm.

Type rolstoel

Handbewogen rolstoel

Maximaal draagvermogen

120 tot 140 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 50 cm

Wielmaat: 24 Inch

Gewicht: 18.5 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm.

De Sky Offroad rolstoel is perfect voor het rijden in off-road gebieden, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. De stoel heeft een zitbreedte van 46 cm waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen. De rolstoel is eenvoudig in te klappen waardoor hij gemakkelijk meegenomen kan worden. De stoel is voorzien van een speciale demping. Deze demping is afgestemd op het mountainbike profiel waardoor trillingen en oneffenheden op het terrein worden opgevangen. Daarnaast is de frame constructie extra stevig waardoor je zorgeloos door het terrein kan rijden. Ook de remmen zijn special ontworpen voor het off-road terrein. De remmen zorgen voor een extreem goede remkracht zodat je de controle houdt in alle situaties. De Sky Offroad rolstoel biedt een optimale combinatie van stevigheid, comfort en veiligheid. De stoel is ideaal voor personen die actief willen zijn op het off-road terrein. De stoel is gemakkelijk mee te nemen en is inklapbaar voor gemakkelijk transport. De luchtbanden met mountainbike profiel zorgen voor een optimaal comfort en een uitstekende demping.

Veelgestelde vragen over Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm.

De maten van Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 50 cm
  • Wielmaat: 24 Inch
  • Gewicht: 18.5 kg

Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm. is een Handbewogen rolstoel met een maximaal draagvermogen van 120 tot 140 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. Sky Offroad rolstoel met luchtbanden Mountainbike banden - Inklapbaar opvouwbaar Zitbreedte 46 cm. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen