Romed Elektrische Rolstoel.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over Romed Elektrische Rolstoel. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties Romed Elektrische Rolstoel.

Type rolstoel

Elektrische rolstoel

Maximaal draagvermogen

Minder dan 100 kg, 100 tot 120 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 48.50 cm

Wielmaat: 22 Inch

Gewicht: 34 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van Romed Elektrische Rolstoel.

De Romed Elektrische Rolstoel is een betrouwbare hulpmiddel voor alle mensen die slecht ter been zijn. De zeer royale achterwielen bieden een goede ondersteuning binnenshuis en buitenshuis. De 24 V (15,6 Ah) accu is sterk genoeg om afstanden van meer dan 20 kilometer te gaan zonder op te laden. Mocht de accu leegraken, dan is de rolstoel ook met de hand te besturen met de aandrijfringen of duwhandgrepen. De opvouwbare rolstoel en gebruiksvriendelijke bediening maken deze rolstoel een geweldige keuze voor een betaalbare prijs. De Romed Elektrische Rolstoel is zo ontworpen dat het een uitstekende mobiliteit biedt voor alle gebruikers. Het duurzame frame is sterk genoeg om zelfs de meest uitdagende omstandigheden aan te kunnen. Bovendien is de rolstoel voorzien van een comfortabel en ademend zitkussen, waardoor u zich comfortabel voelt tijdens het rijden. Daarnaast kan de rolstoel met een druk op de knop worden inklapt, wat het gemakkelijk maakt om de rolstoel op te bergen en mee te nemen. Dankzij deze eigenschappen.

Veelgestelde vragen over Romed Elektrische Rolstoel.

De maten van Romed Elektrische Rolstoel. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 48.50 cm
  • Wielmaat: 22 Inch
  • Gewicht: 34 kg

Romed Elektrische Rolstoel. is een Elektrische rolstoel met een maximaal draagvermogen van Minder dan 100 kg, 100 tot 120 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. Romed Elektrische Rolstoel. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. Romed Elektrische Rolstoel. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. Romed Elektrische Rolstoel. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen