1. producten
  2. Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm.

Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm.

Type rolstoel

Handbewogen rolstoel

Maximaal draagvermogen

120 tot 140 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 50 cm

Wielmaat: 24 Inch

Gewicht: 17.5 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm.

De Sky Basic rolstoel biedt het comfort en de mobiliteit die nodig is om makkelijk te reizen. Het frame is gemaakt van aluminium, wat het lichtgewicht en sterk maakt. Het heeft een extra stevige constructie die het mogelijk maakt om te gebruiken in bijna alle omstandigheden. De zitbreedte is 46 cm, waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen. De rolstoel heeft lekvrije PU banden die een soepele rit garanderen. De riempjes en de remmen zijn eenvoudig te bedienen en helpen bij het besturen en het sturen van de rolstoel. Het is ook eenvoudig op te vouwen en te vervoeren. Het frame is ontworpen met knoppen, waardoor het makkelijk is om de rolstoel in te klappen voor transport. U kunt zelfs kiezen voor een rugleuning en armleuningen (optioneel). Deze comfortabele accessoires maken het mogelijk om langere ritten comfortabeler te maken.

Veelgestelde vragen over Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm.

De maten van Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 50 cm
  • Wielmaat: 24 Inch
  • Gewicht: 17.5 kg

Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm. is een Handbewogen rolstoel met een maximaal draagvermogen van 120 tot 140 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. Sky Basic opvouwbare rolstoel met lekvrije PU banden - Inklapbaar Zitbreedte 46 cm. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen