1. producten
  2. Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht.

Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht.

Type rolstoel

Transportrolstoel

Maximaal draagvermogen

100 tot 120 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 48 cm

Wielmaat:

Gewicht: 9300 g

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht.

Deze lichtgewicht transportrolstoel is geschikt voor gebruik buitenshuis en biedt een optimale mobiliteit. Het stoeltje weegt slechts ongeveer 6 kg en is volledig inklapbaar. Dit maakt het gemakkelijk te dragen en op te bergen. De reisrolstoel is voorzien van 8" voorwielen en 12" achterwielen die voorzien zijn van een remsysteem voor extra veiligheid. De Travelite TC00 5 is ontworpen met comfort in het achterhoofd. Het stoeltje heeft een verstelbare rugleuning met een hoofdsteun en een gepolsterd zitvlak met een verstelbare heupriem. De armsteunen zijn ook verstelbaar. Het is mogelijk om bijbehorende accessoires op de reisrolstoel aan te brengen, zoals een zonnekap, een rugleuningorganizer en een kleine draagtas. Deze accessoires zorgen voor extra gemak en comfort tijdens het gebruik. De Drive Medical Travelite TC005 is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een lichtgewicht, inklapbare transportrolstoel. Het is een geweldige optie voor mensen die een rolstoel nodig hebben voor lange afstanden of buit.

Veelgestelde vragen over Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht.

De maten van Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 48 cm
  • Wielmaat:
  • Gewicht: 9300 g

Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht. is een Transportrolstoel met een maximaal draagvermogen van 100 tot 120 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. Drive rolstoel travelite tc 005 volledig inklapbaar lichtgewicht. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen