1. producten
  2. MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar.

MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar.

Type rolstoel

Handbewogen rolstoel

Maximaal draagvermogen

120 tot 140 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 48 cm

Wielmaat: 24 Inch

Gewicht: 18.5 g

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar.

De MultiMotion M1 heeft een zitbreedte van 45 cm en stevige lekvrije PU banden. Door het gebruik van PU banden biedt de rolstoel extra stabiliteit, duurzaamheid en comfort. De MultiMotion M1 is ook inklapbaar en opvouwbaar, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is. De rugsteun van de MultiMotion M1 is voorzien van een ergonomisch ontwerp en is ook in hoogte verstelbaar. Een extra comfort wordt geboden door het gebruik van een ergonomische neksteun. Deze biedt extra ondersteuning en comfort tijdens langere periodes van zitten. De MultiMotion M1 heeft ook een ingebouwd afgevlakte voetenplank voor extra stabiliteit en comfort. De MultiMotion M1 is een stalen, complete basisrolstoel die speciaal is ontworpen voor korte uitstapjes. Deze rolstoel is verkrijgbaar in de kleur zwart en is voorzien van afneembare en in hoogte verstelbare voetsteunen, lekvrije PU banden, een zitbreedte van 45 cm, een inklapbaar en opvouwbaar ontwerp, een ergonomisch ontworpen rugsteun en een ingebouwd afgevlakte voetenplank. Met de MultiMotion M1 kunt u zorgeloos gen.

Veelgestelde vragen over MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar.

De maten van MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 48 cm
  • Wielmaat: 24 Inch
  • Gewicht: 18.5 g

MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. is een Handbewogen rolstoel met een maximaal draagvermogen van 120 tot 140 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. MultiMotion M1 rolstoel Zitbreedte 45 cm Lekvrije PU banden Inklapbaar opvouwbaar. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen