1. producten
  2. MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar.

MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar.

Type rolstoel

Transportrolstoel

Maximaal draagvermogen

120 tot 140 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 51 cm

Wielmaat: 12 Inch

Gewicht: 15 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar.

De MultiMotion M9 is ook voorzien van een verstelbare zitbreedte van 45 cm, hierdoor wordt deze rolstoel zeer comfortabel voor de gebruiker. Deze transportrolstoel is ook ontworpen met een verzwaarde achtersteven zodat de rolstoel stabiel is tijdens het gebruik. De MultiMotion M9 is ook inklapbaar voor vervoer en heeft een lichtgewicht aluminium frame. Dit maakt het makkelijk om de rolstoel in een kleine ruimte te vervoeren of op te bergen. Deze lichtgewicht rolstoel is ideaal voor mensen met een beperkte mobiliteit die de vrijheid wensen om makkelijk te kunnen reizen.

Veelgestelde vragen over MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar.

De maten van MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 51 cm
  • Wielmaat: 12 Inch
  • Gewicht: 15 kg

MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. is een Transportrolstoel met een maximaal draagvermogen van 120 tot 140 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 45 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen