1. producten
  2. MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar.

MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar.

Type rolstoel

Transportrolstoel

Maximaal draagvermogen

120 tot 140 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm

Zithoogte: 51 cm

Wielmaat: 12 Inch

Gewicht: 15 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar.

De MultiMotion M9 is een licht transportrolstoel, met een zitbreedte van 50 cm. Deze transportrolstoel is speciaal ontworpen voor mensen die een lichte rolstoel nodig hebben voor dagelijks gebruik. De rolstoel is inklapbaar en heeft een kleine draaicirkel. Dit maakt het makkelijk om door smalle gangen en deuren te manoeuvreren. De transportrolstoel is voorzien van een comfortabele zitting, die gemaakt is van hoogwaardig materiaal en heeft een verstelbare rugleuning. De armleuningen zijn uitgerust met een remsysteem dat zorgt voor meer veiligheid. De MultiMotion M9 is eenvoudig te onderhouden en heeft een slimme stoffering die waterafstotend is. De lichtgewicht constructie van de transportrolstoel maakt het makkelijk om de rolstoel mee te nemen op reis. De verstelbare handvatten geven u de controle over uw eigen comfort en veiligheid, en maken het mogelijk om de juiste houding aan te nemen tijdens het duwen.

Veelgestelde vragen over MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar.

De maten van MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm
  • Zithoogte: 51 cm
  • Wielmaat: 12 Inch
  • Gewicht: 15 kg

MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. is een Transportrolstoel met een maximaal draagvermogen van 120 tot 140 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. MultiMotion M9 lichtgewicht transportrolstoel Rolstoel Zitbreedte 50 cm In hoogte verstelbare handvatten Inklapbaar. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen