1. producten
  2. Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm.

Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm.

5/5

Wanneer je slecht ter been bent of helemaal niet kunt lopen, is de aanschaf van een rolstoel een verrijking in je leven. Je wilt dan natuurlijk wel dat de rolstoel makkelijk in gebruik is, comfortabel zit en niet al te zwaar is. Lees hier meer over Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm. en ontdek of dit de rolstoel is die bij jou past.

Specificaties Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm.

Type rolstoel

Handbewogen rolstoel

Maximaal draagvermogen

120 tot 140 kg

Opvouwbaar

Ja

Maten

Zitbreedte: 40 tot 50 cm

Zithoogte: 52 cm

Wielmaat: 24 Inch

Gewicht: 13.9 kg

Met stokhouder

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omschrijving van Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm.

De Sky rolstoel heeft een breedte van 46 cm en is voorzien van lekvrije PU banden die zorgen voor een optimaal rijcomfort. Door de extra brede zitting heb je altijd een comfortabele zit. De rugleuning en de armsteunen zijn verstelbaar en er zit een handig voetsteuntje aan. Verder is deze rolstoel voorzien van een remsysteem en glijders waardoor je de stoel gemakkelijk kunt verplaatsen. De Sky lichtgewicht rolstoel is de perfecte rolstoel voor korte uitstapjes. Met zijn lichte aluminium frame, lekvrije PU banden, verstelbare rugleuning en armsteunen, voetsteuntje en remsysteem, is deze gemakkelijk in te klappen en mee te nemen rolstoel de ideale oplossing voor een comfortabel vervoer.

Veelgestelde vragen over Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm.

De maten van Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm. zijn als volgt:

  • Zitbreedte: 40 tot 50 cm
  • Zithoogte: 52 cm
  • Wielmaat: 24 Inch
  • Gewicht: 13.9 kg

Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm. is een Handbewogen rolstoel met een maximaal draagvermogen van 120 tot 140 kg.

Voor sommige doeleinden kan het handig zijn als je rolstoel opvouwbaar is. Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm. is Ja.

Met een stokhouder kun je jouw loopstok makkelijk opbergen in je rolstoel. Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm. heeft een stokhouder: Nee

Met een verstelbare voetensteun pas je eenvoudig de positie van je voetensteun aan aan jouw voorkeur. Sky lichtgewicht rolstoel met lekvrije PU banden Compact opvouwbaar inklapbaar - Zitbreedte 46 cm. heeft een verstelbare voetensteun: Ja.

Bekijk ook andere rolstoelen